Kembali Ber'blogging'?

Assalamualaikum.

Yeahha.. dankamujuga kembali muncul di alam maya. ~tepuk-tepuk~ Entah kenapa tetiba je datang mood nak kembali menulis, mencurah luahan hati dan perasaan dalam blog. Luahan hati laa sangat kan.

Sebenarnya sebelum ni blog ni da memang wujud, namun oleh sebab-sebab tertentu, saya deactivate blog tu. ~ eh boleh eh deactivate?~ sayang sebenarnya nak delete blog tu, ya laa kan first blog. Da macam-macam cerekarama, drama fantasi mahupun sains fiction da saya tulis dalam blog tu.
Tapi tangan ni gatal sangat nak delete. haishh...

So saya create balik blog baru tapi still guna nama yang lama..dankamujuga. Bukan best pun nama ni, tapi da takde idea da nak letak nama yang extravaganza gile gempak, amik je lah nama yang asal. Gempak tak gempak, bukan nya ada orang baca pun kan. Yang penting bila saya rasa rindu dengan kenangan lalu, boleh laa mengimbas kembali dengan baca semula apa yang saya da tulis kat sini.

~~~~ So Here We Go ~~~~   


0 comments:

Post a Comment